Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ "ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ"

Την εβδομάδα που μας πέρασε διενεργήθηκε κατόπιν συνεννόησης η 3η εθελοντική αιμοδοσία για την ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών "Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους". Συγκεντρώθηκαν συνολικά 23 μονάδες αίματος. 
Ευχαριστούμε θερμά κάθε αιμοδότη για την προσφορά του. Ειδικά την περίοδο αυτή πριν τις γιορτές, που οι ανάγκες είναι μεγάλες και η προσφορά κάπως μειωμένη, η βοήθεια αυτή είναι πολύτιμη.  

Η συνηθέστερη διαδικασία για ένα σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών είναι η διεξαγωγή μιας εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συνεργασία ενός κινητού συνεργίου σε χώρο που εξυπηρετεί το σύλλογο και φιλοξενεί το κλιμάκιο της υπηρεσίας. 
Η ομάδα "Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους" λειτουργεί κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Οι αιμοδότες προσέρχονται στο χώρο της αιμοδοσίας σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας της υπηρεσίας για να προσφέρουν αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία έχει διάστημα μίας εβδομάδας και καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης του υπευθύνου, κύριου Αλέξη Κληρόπουλου, με την υπηρεσία μας. Η δράση της ομάδας αυτής μας δείχνει πως αν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνδράμουν για τη διεξαγωγή της συλλογής και φυσικά ιδιαίτερα όλους όσους προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής, το αίμα τους. Ευχόμαστε σε πολλές συναντήσεις ακόμα. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους εθελοντές αιμοδότες της ημέρας. Ευχαριστούμε την ομάδα που μας το παραχώρησε από το προσωπικό της αρχείο. 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου