Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Δυτικής Μάνης στον καθιερωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας Αγ. Νικολάου. 
Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με ανθρώπους χαμογελαστούς και γεμάτους όρεξη για προσφορά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 38 πολύτιμες μονάδες αίματος. Εκ μέρους της Υπηρεσίας μας συμμετείχαν ο διευθυντής του τμήματος κος Τσιμικλής Σταύρος και οι νοσηλεύτριες κα Ανδριανοπούλου Αλεξάνδρα και κα Κουρή Γεωργία.

Η υπηρεσία της Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Μεσσηνίας, Νοσ. Μονάδα Καλαμάτας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αιμοδότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους ξανά στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως αρμόζουν και σε αυτούς χωρίς των οποίων την συνεργασία και επιμέλεια δεν θα κυλούσε αρμονικά αυτή η εθελοντική αιμοδοσία. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για τη συμμετοχή και βοήθεια:
  • την αντιδήμαρχο κα Γιαννακέα Παναγιώτα, 
  • την επι χρόνια συνεργάτη μας στην προσπάθεια κα Χρηστέα Κούλα, εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού και αιμοδότρια
  • την κα Γαρελίκ Πάμελα, υπεύθυνη κινητοποίησης των αλλοεθνών μονίμων κατοίκων της περιοχής



Η κα Ανδριανοπούλου με έναν από τους αιμοδότες μας 

Τα χαμόγελα ήταν σήμα κατατεθέν της ημέρας 

Ο διευθυντής επί τω έργω 

Εθελοντική προσφορά και αίσθημα χαράς 


Χαμόγελα, χαμόγελα, χαμόγελα!!!


από αριστερά: η κα Γιαννακέα, ο κος Τσιμικλής, η κα Ανδριανοπούλου, η κα Χρηστέα, η κα Γαρελίκ, ο αιμοδότης κος Κοζομπόλης, η αιμοδότρια κα Κισκήρα, η κα Κουρή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου