Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ "ΜΕΣΣΗΝΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΗΤΩ"

Την Τετάρτη 14/5/14, 9:00-13:00πμ, διεξήχθη η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία στο Μεσσήνιον Θεραπευτήριο Λητώ. Με πολλή μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε σε έναν χώρο με διάθεση για προσφορά και συγκεντρώσαμε 36 μονάδες αίμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες! 
Εκ μέρους της υπηρεσίας μας βρέθηκαν και συνεργάστηκαν ο διευθυντής κος Τσιμικλής Σταύρος και οι νοσηλεύτριες κα Ανδριανοπούλου Αλεξάνδρα και κα Μπούκη Ιωάννα. 
Έχει μεγάλη σημασία για εμάς να υπογραμμίσουμε το γεγονός πως οι αιμοδότες μας σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία ήταν επί το πλείστον συνάδελφοι από το ιατρικό και νοσηλευτικό κλάδο. Αυτή η προσφορά είναι μια καλή απόδειξη της ευαισθησίας του κλάδου στα θέματα του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού. 
Η μέρα κατά την περιγραφή των συναδέλφων που παρευρέθησαν ήταν πολύ όμορφη, γεμάτη χιούμορ, γέλια και καλή διάθεση. Η προϊσταμένη ήταν πολύ ευγενική και οργανωτική. Η αναισθησιολόγος κα Λαμπροπούλου που ήταν και υπεύθυνη για την αιμοδοσία είχε κάνει καταπληκτική δουλειά και την ευχαριστούμε θερμά! 
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν αρμόζουν σε όλους όσους συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η εθελοντική αυτή αιμοδοσία με τόση επιτυχία παρόλο που ήταν η πρώτη φορά. Ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά!   


Από αριστερά: η κα Μπούκη και η κα Λαμπροπούλου 


Η κα Ανδριανοπούλου επί τω έργω 
Ο διευθυντής κος Τσιμικλής υπεύθυνος της ημέρας για την αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων αιμοδοτών 
Τα χαμόγελα των αιμοδοτών μας γεμίζουν πάντα χαρά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου