Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

17Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 η Υπηρεσία μας βρέθηκε στο γνώριμο χώρο του Κ.Α.Π.Η Μεσσήνης για την διεξαγωγή της 17ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης. 
Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες προσφοράς εθελοντικού αίματος που συνεργάζονται με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας Καλαμάτας. Χάρη στους παλιούς και γνωστούς αιμοδότες που μας τιμούν κάθε φορά με την προσφορά τους, αλλά και την προσθήκη κάποιων νέων φίλων, η Υπηρεσία μας συγκέντρωσε συνολικά 33 μονάδες. 
Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους αιμοδότες!

Αξίζει να θυμίσουμε πως μετά την αιμοδοσία στους εθελοντές προσφέρονταν αρτύσιμα και γλυκίσματα που είχαν φτιάξει και προσφέρει κάποιοι εθελοντικά. Πολλά μπράβο αρμόζουν και σε αυτούς!
Από την Υπηρεσία μας εργάστηκαν η ιατρός κα Καπόγλη Αγγελική και οι Νοσηλεύτριες κα Μαθιοπούλου Γεωργία και κα Κουρή Γεωργία. 
Για άλλη μια φορά η Υπηρεσία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης που φρόντισαν για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας ακόμα εθελοντικής αιμοδοσίας. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εθελοντική!

Το Δ.Σ. φροντίζει πάντα κατάλληλα για την ενημέρωση των αιμοδοτών για την επερχόμενη αιμοδοσία





Η υπεύθυνη ιατρός κα Καπόγλη


Η Νοσηλεύτρια Κουρή Γεωργία



Η αίθουσα ήταν γεμάτη φαγώσιμα για τους αιμοδότες που τα είχαν φτιάξει κάποιοι εθελοντικά


Η κα Μαθιοπούλου επί τω έργω 

Μας δίνει πάντα μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε κοντά στο χώρο εργασίας μας μικρά παιδιά που παρατηρούν τους γονείς τους να προσφέρουν αίμα και μαθαίνουν για την εθελοντική αιμοδοσία. 

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια στιγμή χαράς για τους αιμοδότες μας. Μπράβο!


Η φίλη μας έδινε για πρώτη φορά αίμα! 



Από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας αυτή, που μητέρα και υιός αιμοδότησαν ο ένας δίπλα στον άλλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου