Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤ.ΜΑΝΗΣ

Την Τετάρτη, 13/01/2016 η Υπηρεσία μας διοργάνωσε μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μάνης στον πάντα φιλόξενο χώρο του Κέντρου Υγείας Αγ. Νικολάου. 
Συνολικά συγκεντρώθηκαν 52 μονάδες αίματος.
Οι αιμοδότες που ήθελαν να προσφέρουν αίμα είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο Κέντρο Υγείας, και η ημέρα είχε καθ όλη την διάρκεια μια συνεχή ροή αιμοδοτών. Χαρήκαμε πολύ που για μια ακόμη φορά συναντήσαμε αιμοδότες που τιμούν με την προσφορά τους κάθε εθελοντική αιμοδοσία που κανονίζει ο σύλλογος. Με την παρουσία τους όμως μας τίμησαν και νέοι αιμοδότες, πράγμα που μας έκανε επίσης να χαρούμε πολύ. Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας! 
Η Υπηρεσία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, την κα Κούλα Χρηστέα, τον νέο πρόεδρο του Συλλόγου κ Δημήτρη Κουλουμπέρη, αλλά και όλους όσους πρόσφεραν εθελοντικά με τη δράση τους οποιαδήποτε βοήθεια την ημέρα αυτή και βοήθησαν στην ολοκλήρωσή της.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους θερμά, αιμοδότες και μη, για την προσφορά σας και ευχόμαστε να ανταμώσουμε ξανά όλοι σύντομα. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημέρα.




Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις τέτοια χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων που περιμένουν να αιμοδοτήσουν, γιατί αποτελούν την τρανότερη απόδειξη πως η αιμοδοσία δεν είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία, αλλά μια διαδικασία που σε γεμίζει χαρά
Οι μικροί μας φίλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο χώρο της αιμοδοσίας. Άλλωστε σε αυτούς στηριζόμαστε για να γίνουν οι εθελοντές αιμοδότες του αύριο. 


Η κα Ελένη, εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, μας συντρόφεψε σε όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας και μας βοήθησε πολύ με τις διαδικασίες



Ο ιατρός μας, ο κος Τσιμικλής, επί τω έργω της αξιολόγησης των αιμοδοτών
Ο σύλλογος είχε φροντίσει να έχει πολλά χειροποίητα κεράσματα για τους αιμοδότες. 



Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, η κα Χρηστέα Κούλα μαζί με έναν από τους εθελοντές αιμοδότες. 



Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου, ο κος Κουλουμπέρης Δημήτρης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου