Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη μέρα αυτή που όλοι τιμούμε τον Εθελοντή Αιμοδότη.
Η Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας και η Υπηρεσία Αιμοδοσίας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου 2016.
Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά τόσο για την τεχνική υποστήριξη, όσο και για την παρουσία τους  που έδωσε ζωή στην εκδλήλωσή μας, το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης για τη δυναμική παρουσία και τον στολισμό της πλατείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Καλαμάτας για την πολύτιμη βοήθειά του στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και τα Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας και τους φοιτητές που έδωσαν το δυναμικό παρόν. 
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον ραδιοφωνικό σταθμό City Fm για την φιλοξενία και την στήριξή του στην ανάδειξη της σημαντικότητας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ. Θερμά ευχαριστήρια στην εταιρία Βίκος για τη δωρά τους για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.Ευχαριστούμε το Δήμο Καλαμάτας που αγκάλιασε την εκδήλωση και μας διευκόλυνε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας για στήριξή της, καθώς και το Γραφείο Πληροφορικής. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο στην πλατεία, όσο και στην ενημερωτική ομιλία που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου