Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙΟΥ

Σήμερα, Τετάρτη 31/05/2017, η Υπηρεσία μας βρέθηκε στο Βασιλίτσι για μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία, την 6η κατά σειρά, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών "Η Φανερωμένη".
Στο φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βασιλιτσίου υποδεχθήκαμε τους αιμοδότες και συγκεντρώσαμε 35 μονάδες αίμα.
Η συμβολή των εθελοντών στις συστηματικές εθελοντικές αιμοδοσίες αποτελεί καταλύτη για την  εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας μας, καθώς τα περιστατικά που χρήζουν μεταγγίσεων έχουν αυξηθεί και οι ανάγκες για επάρκεια αίματος είναι συνεχείς. 
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την ημέρα αυτή και πρόσφεραν λίγο από το χρόνο τους και από το αίμα τους. Η προσφορά σας είναι πολύτιμη! 
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στα μέλη του Συλλόγου για την επιτυχημένη διοργάνωση και την άψογη διεκπαιρέωση των διαδικασιών της ημέρας. Μπράβο σας!
Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί με το ίδιο κέφι και την ίδια αγάπη για προσφορά, για να βοήθησουμε όλους όσους μας χρειάζονται! 
Ραντεβού πάλι στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημέρα! Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Αντωνία Μαράντου που μας το παραχώρησε. 



Η αιμοδότρια Αντωνία Μαράντου, η νοσηλεύτρια Γεωργία Κουρή και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Σταύρος Τσιμικλής




Κάθε αιμοδότης πριν την αιμοδότηση αξιολογείται από τον ιατρό τόσο για την ασφάλεια τη δική του όσο και για την ασφάλεια αυτού που θα πάρει το αίμα του.








Η αιμοδοσία είναι μια πράξη που σε γεμίζει χαρά! Το χαμόγελο στο πρόσωπο αυτών που προφέρουν είναι η τρανότερη απόδειξη!



Οι αιμοδότες μας σήμερα ήταν χαρούμενοι και χαμογελαστοί!


Κέφι και αισιοδοξία! Αυτό βλέπεις σε κάποιον που προσφέρει εθελοντικά λίγο από το αίμα του!



Η νοσηλεύτρια Ελένη Παναγιωτοπούλου επί τω έργω.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου