Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Την Τετάρτη 10/06/2015 το πρωί η υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου για μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Δυτικής Μάνης.  
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πρόσφεραν εθελοντικά αίμα. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 46 μονάδες!
Εκ της υπηρεσίας μας παρευρέθησαν ο Διευθυντής Τσιμικλής Σταύρος και οι Νοσηλεύτριες Κουρή Γεωργία και Παναγιωτοπούλου Ελένη. 
Πολλά συγχαρητήρια αρμόζουν στους προσφέροντες μα φυσικά και στους διοργανωτές, η βοήθεια των οποίων είναι κάθε φορά καθοριστική στο τελικό αποτέλεσμα που πάντα είναι άψογο!!! 
Φιλόξενος χώρος, χαρούμενοι άνθρωποι, προσφορά στον συνάνθρωπο από καρδιάς με μια μικρή αλλά τόσο σημαντική πράξη! 
Μαζί ας συνεχίσουμε την προσπάθεια για οτι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε. 
Ραντεβού λοιπόν ξανά στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία! 




Ο Διευθυντής επι τω έργω 

Η κυρίες έχουν και οι δυο καταγωγή από το εξωτερικό, αλλά μένουν μόνιμα πια στην περιοχή της Δυτικής Μάνης και συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Δήμου. 


Τους περισσότερους από τους αιμοδότες του συλλόγου τους βλέπουμε κάθε φορά και μας γεμίζει χαρά η χαρά με την οποία αντιδρούν σε αυτήν την ημέρα 

Η κα Χρηστέα Κούλα, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού του Δήμου προσφέρει διπλά: τόσο με τη συμμετοχή της στην οργάνωση της αιμοδοσίας, όσο και με την προσφορά αίματος. 






Ο κος Σκοπετέας εργάζεται ως τεχνικός στο κέντρο Υγείας και δεν λείπει από καμία εθελοντική του Δήμου. 

Εξ αριστερών: ο κος Σκοπετέας, η κα Χρηστέα και η κα Κουρή 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου