Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΕΛΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου 2019 η 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Υπηρεσία μας με το Σωματείο των Εργατοϋπαλλήλων της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια. 
Σε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα και με τη βοήθεια εθελοντών αιμοδοτών και διοργανωτών, καταφέραμε και  συγκεντρώσαμε 39 μονάδες αίμα. 
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδωσαν λίγο από το αίμα τους, καθώς και όλους όσους συντέλλεσαν στην άριστη διοργάνωση της ημέρας. 
Η εξόρμιση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κυλικείου του εργοστασίου, ένας χώρος άνετος και ιδανικός για την υποστήριξη των απαιτήσεων της διαδικασίας. Τα μέλη του Δ.Σ., και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Λαγωνικάκος, ο Γραμματέας κ. Ηλίας Τσιφτσής, και η Ταμίας κα. Μαρία Αλεβίζου ήταν παρόντες σε όλη τη διαδικασία και φρόντισαν κάθε λεπτομέρια. 
Απο την Υπηρεσία, την ημέρα κάλυψαν ο Δ/ντης της Μεσογειακής Αναιμίας κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος και οι Νοσηλεύτριες της Αιμοδοσίας κα Ελένη Βουτσά και κα. Γεωργία Κουρή.
Στις διεργασίες παρόντες ήταν για μια φορά ακόμα και οι εθελόντριες του τμήματος Καλαμάτας του Ε.Ε.Σ. Τους ευχαριστούμε. 
Ευχόμαστε αυτή η αιμοδοσία να είναι η αρχή πολλών ακόμα επιτυχημένων εξορμήσεων, που θα συντελλέσουν σημαντικά στην κάλυψη των ολοένα και αυξανόμεων απαιτήσεων του Νομού μας για μετάγγιση αίματος και παραγώγων. 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημέρα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου