Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Την Τετάρτη, 11/10/2017 διενεργήθηκε μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία από την Υπηρεσία μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μεσσηνίας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 46 πολύτιμες μονάδες αίματος.
Η αιμοληψία διενεργήθηκε στον φιλόξενο και άνετο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας. Σε ένα ευχάριστο και ήρεμο κλίμα οι αιμοδότες - εκ των οποίων και αρκετοί που αιμοδοτούσαν για πρώτη φορά - προσήλθαν και πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους προς βοήθεια όλων όσων έχουν ανάγκη αυτό το πολύτιμο αγαθό, το αίμα. 
Από την Υπηρεσία μας εργάσθηκαν η ιατρός κυρία Αγγελική Καπόγλη και οι Νοσηλεύτριες Ελένη Βουτσά και Γεωργία Κουρή. 
Η Υπηρεσία αιμοδοσίας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν την ημέρα αυτή με την παρουσία τους και αιμοδότησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει φυσικά και σε εκείνους τους λίγους που για κάποιο λόγο δεν κατάφεραν να δώσουν αυτή τη φορά. 
Με το καλό, θα βρεθούμε ξανά στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημέρα.

Τα χαμόγελα των αιμοδοτών η τρανότερη απόδειξη της χαράς που προσφέρει η διαδικασία της αιμοδοσίας. 



Η ιατρός κυρία Καπόγλη αξιολογεί την αιμοδότρια μας. 
Πριν να δώσεις αίμα θα ελεχθεί η αρτηριακή σου πίεση και η αιμοσφαιρίνη σου. 

Η Νοσηλεύτρια Γεωργία Κουρή παρέα με έναν από τους αιμοδότες. 


Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας σου μπορείς να συζητήσεις για ότι πληροφορίες θα σε ενδιέφερε να μάθεις σχετικά με τη διαδικασία και το αίμα.

Η Νοσηλεύτρια Ελένη Βουτσά επί τω έργω. 









Η αιμοδότρια και υπεύθυνη του Συλλόγου κυρία Ελευθερία Γεωργακάκου παραμένει μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της διαδικάσιας και φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία της ημέρας. Την ευχαριστούμε θερμά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου