Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ COSMOS


Την Τρίτη, 19/12/2017 διοργανώθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία Αγάπης σε συνεργασία με τα καταστήματα Cosmos. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των αδερφών Βλαχονικολός Κωνσταντίνος και Νικόλαος, που είναι υπεύθυνοι της οργάνωσης. Η ημέρα έκλεισε με τη συλλογή 45 μονάδων αίματος. 
Την ίδια ημέρα παράλληλα με την αιμοδοσία γινόταν εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού του οστού σε συνεργασία με τον κύριο Αδαμόπουλο, διευθυντή του τμήματος Μεσογιακής Αναιμίας του Νοσοκομείου. 30 νέοι δότες προστέθηκαν στην παγκόσμια δεξαμενή.
Την ημέρα στήριξαν με τη συμμετοχή τους και εθελοντές της ομάδας "Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους". Τους ευχαριστούμε θερμά. 
Η 2η εθελοντική αιμοδοσία αγάπης απέδειξε τρανά την αποτελεσματικότητα που επιτελεί η θέληση και η συνεργασία πολλών για ένα κοινό ανώτερο σκοπό. 
Η Υπηρεσία μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν στην τόσο επιτυχημένη αυτή προσπάθεια αιμοδότες και μη. Ευχή μας να συνεχίσουμε όλοι με την ίδια αγάπη και ζήλο για πολλές συναντήσεις ακόμα. 
Ακολουθεί βίντεο από την ημέρα και φωτογραφικό υλικό. (Μέρος του υλικού προέρχεται από προσωπικό αρχείο των οργανωτών και του δημοσιογράφου Θανάση Πουλόπουλου). 

Πηγή: https://www.messinialive.gr/aimodosia-agapis-cosmos-45-fiales-aima-kai-30-dotes-myelou-ton-oston/



Η αιμοδοσία διενεργήθηκε σε ένα όμορφο κλίμα χαράς, κεφιού, αγάπης για το συνάνθρωπο. 

Η κυρία Χρονοπούλου Έλενα επί τω έργω.

Ο διευθυντής μας, Σταύρος Τσιμικλής, επισκέφθηκε το χώρο της αιμοληψίας. 






Η Γεωργία ήταν μία από τους εθελοντές της ομάδας "Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους" που στήριξαν την ημέρα. 

Εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στις δράσεις της ημέρας. 








Συνεργάτες της ημέρας. Εξ αριστερών: Χριστόπουλος Παύλος (Εργαστήρι Χριστόπουλος), Βλαχονικολός Νικόλαος (Cosmos), Αδαμόπουλος Ιωάννης (ιατρός, διευθυντής, Υπηρεσία Μεσογειακής Αναιμιάς), Βλαχονικολός Κωνσταντίνος (Cosmos), Κούμανης Βασίλης (Deli), Χρονοπούλου Έλενα (Νοσηλεύτρια, Υπηρεσία Αιμοδοσίας), Βλαχογιαννοπούλου Γιούλα (Νοσηλεύτρια, Υπηρεσία Μεσογειακής Αναιμιάς), Κουρή Γεωργία (Νοσηλεύτρια, Υπηρεσία Αιμοδοσίας)    

Εξ αριστερών: ο κύριος Βλαχονικολός Κωνσταντίνος, υπεύθυνος ομάδας  Cosmos, και ο κύριος Αλέξης Κληρόπουλος, υπεύθυνος ομάδας "Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου