Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΡΙΑΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Την περασμένη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 9η εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος, Αρχιερατική Περιφέρεια Διαβολιτσίου, προς ενίσχυση του Συλλλόγου της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Οι φίλοι της Ενοριας, πιστοί για μια ακόμα φορά στο ραντεβού τους για προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλλαν στο να συγκεντρωθύν 19 πολύτιμες μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο γνώριμο χώρο της Ενοριακής Στέγης υπό την φροντίδα όπως πάντα του υπεύθυνου του Συλλόγου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Οικονόμου Κωνσταντίνου Ανδριόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε για άλλη μια φορά θερμά. 
Για την Υπηρεσία Αιμοδοσίας την ημέρα στήριξαν οι Νοσηλεύτριες Ευδοκία Δημητροπούλου και Γεωργία Κουρή καθώς και η Επιμελήτρια Αιμοδοσίας Καλαμάτας, η ιατρός κα Αγγελική Καπόγλη.
Η Υπηρεσία μας ευχαριστεί όλους αυτούς που συνείσφεραν στην ολοκλήρωση αυτής της ημέρας, αιμοδότες ή μη. Ευχόμαστε υγεία σε όλους και με το καλό να βρεθούμε πάλι στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την ημέρα. Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαίρη Τζανακάκη που μας το παραχώρησε. 














Εξ αριστερών: η αιμοδότρια κα Μαίρη Τζανακάκη και η ιατρός κα Αγγελική Καπόγλη

Η νοσηλέυτρια κα Ευδοκία Δημητροπούλου επί τω έργω

Η Χριστίνα και ο Γιώργος είναι μαμά και υιός και είναι και οι δύο εθελοντές αιμοδότες.

Ο Γιώργος αιμοδοτούσε για πρώτη φορά και τα πήγε περίφημα!




Η καινούρια μας φίλη στο σύλλογο, η Κυριακή αιμοδοτούσε πριν στα Γιάννενα, όπου σπούδαζε.
Τώρα μένει μόνιμα στο Διαβολίτι και συνεχίζει την εθελοντική της προσφορά εδω.


Σκοπός μας είναι πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε αυτούς που δωρίζουν λίγο από το αίμα τους. Αυτά τα χαμόγελα είναι η τρανότερη απόδειξη των προσπαθειών μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου